Konto / BMCard


Konto hos Degernes Landbrukslag
Konto hos oss passer for alle, enten du er forbruker, byggmester, håndverker eller landbrukskunde. Har du et prosjekt gående hjemme eller kanskje på hytta? Eller ønsker du bare å få tilsendt en samlet faktura på det du handler i slutten av måneden? Da kan det være lurt å opprette konto hos oss. Send oss en forespørsel eller kom innom kontoret vårt, hvor vi hjelper deg med å opprette konto og å finne den avtalen som passer best for deg eller ditt firma.BMCard
BMCard er et fordelskort som gjør det enda enklere for deg å handle, holde oversikt og gjøre gode kjøp. Som BMCard kunde hos Byggmakker har du mange gode fordeler. Du kan blant annet søke om betalingsutsettelse i 6 månder, og du velger selv om du vil utsette hele betalingen eller dele kjøpet i mindre beløp. Kortet har en kredittgrense på inntil 200.000 og du blir varslet gratis på SMS når kortet brukes. BMCard er et produkt fra DNB Bank ASA.

Les mer om BMCard hos Byggmakker og BMCard


Drivstoffkort
Vi strekker oss langt for å gi deg gode priser på drivstoff. Som kunde hos oss kan du få eget kort for fylling av drivstoff fra våre pumper. Når du bruker kortet blir det du fyller automatisk registrert på din konto. Du får tilsendt faktura i månedsskiftet.

NB! Konto forutsetter en kreditvurdering av kunden før avtalen inngås.Noe du savner?
Gi oss din tilbakemelding på nettsiden