Takprodukter
Skal du legge takstein, renovere eller legge nytt tak?


Taket er en viktig del av huset på mer enn én måte. Det skal beskytte huset mot både godt og dårlig vær, og utsettes for ekstreme påkjenninger i løpet av levetiden. Et tak har en omtrentlig levetid på 30 år. Selve takbelegget kan godt holde lenger, men undertaket vil trenge ettersyn og mulig utskifting.  

Betong Takstein
Vår største leverandør på takstein og takproduter er Benders. Benders er en av de ledende produsentene på det nordiske markedet innenfor sine produktområder - tak og mark. Passform, slitestyrke og frostbestandighet er selvsagte egenskaper i deres produkter. Produktene er miljøtilpasset og Benders var en av de første taksteinsfabrikkene i verden som ble miljøsertifisert etter ISO 14001.
Takstein fra Benders kommer i dobbeltkrum, enkeltkrum og flat. Du kan velge mellom en rekke forskjellige farger, noe som gir deg muligheten til å velge det som passer perfekt til ditt hus. 
Se brosjyren her!

Se leggeanvisning av enkel- og dobbelkrum betongtakstein fra Benders.

Tegltakstein
Vi er også leverandør og samarbeidspartner med Taksentret Oslo. I tillegg til å lagerføre noen typer teglsten, har vi meget konkurransedyktige priser for levering av dette i hele Østfold.

Ved siden av Benders fører vi også takprodukter fra Isola. Isola har et bredt utvalg av stiler og er gode på kvalitet og miljø. De leverer skråtak, flate tak, grønne tak, membraner, undertak, underlagsbelegg, taksikring, takrenner og beslag. Vi er også forhandler av takprodukter fra Icopal.

Takpapp
Vi fører takpapp og tilbehør fra Isola.

Takplater
Armat leverer tynnmetallprodukter for nybygg, renovering og reparasjon. Produkter fra Armat er godt tilpasset vårt nordiske klima, med lang levetid og minimalt med vedlikehold. Produktene omfatter blant annet takplater, fasadeplater, taksteinsplater og planplater. Med tanke på miljøet arbeider de utelukkende med gjennvinningsbare materialer. Platene leveres fra stålverk som tilfredsstiller deres høye miljø- og kvalitetskrav. Armat tilhører verdens største stålkonsern, ArcelorMittal.

Takrenner
Vi leverer takrenner fra Isola og kan tilby et godt utvalg av deres produkter og løsninger.

Taksjekk-avtale
Byggmakker tilbyr gratis taksjekk, som kan bestilles på nett. Her inngår enn gjennomgang av taket og forslag til forskjellige løsninger. For mer informasjon om taksjekk-avtalen kan du lese på Byggmakker sine sider her.
 

Våre Proffselgere er behjelpelige med veiledning informasjon om de forskjellige produktene.

Noe du savner?
Gi oss din tilbakemelding på nettsiden