Peis / Varme / Ventilasjon
Peis, varme og ventilasjon er essensielt i alle hjem. Enten du ønsker deg ny peis, trenger deler til den gamle eller bare vil ha en enkel varmeovn til gulv eller vegg, så har vi et stort utvalg hos oss. I vår ovnsavdeling finner du også et bredt utvalg utstillinger.

Peiser og vedovner
Vi leverer peiser og vedovner fra Dovre, Jøtul og Nordpeis, samt klebersteinsovner fra Norsk Kleber. Leverandørenes store utvalg og variasjon gjør det enkelt  å finne den ovnen som passer perfekt til ditt hjem og dine behov. Enten det er miljøeffektivitet, kapasitet, funksjon eller design som står i fokus. Vi fører også Ecofan-vifter som settes på toppen av  ovnen, noe som sørger for en jevn fordeling av varme i rommet.

Røkrør og deler
I tillegg til å kunne skaffe enkelte reservedeler (forutsetter at du har informasjon om modell, prod.år og merke, og at dette ikke er utgått hos leverandør), har vi også et godt utvalg av røkrør og andre deler fra Tolmer. Noe som enkelt lar deg tilpasse behovet etter din ovn. 

Varmeovner/vifter
Når det gjelder elektrisk varme har vi et godt utvalg av flotte varmeovner til gulv eller vegg fra Mill og Glen Dimplex, samt varmevifter fra Gelia/Ashell. Til byggeplassen har vi effektive varmevifter fra Luna.

Ventilasjon
Vi har et bredt utvalg av ventilasjonsprodukter og tilbehør fra Flexit. Et godt ventilasjonsanlegg skal bidra til å skape et best mulig inneklima med god komfort og lav helsemessig risiko i ditt hjem. Det skal også begrense luftfuktigheten innendørs og hindre kondens og fuktskader, samt utnytte energien effektivt. Hos oss finner du ventilasjonsprodukter som tilfredsstiller disse kravene. 


Noe du savner?
Gi oss din tilbakemelding på nettsiden