Muring / Forskaling / BelegningssteinMuring
Muring og støping er morsomt og kreativt arbeid, som fort gir synlige resultater. Det er viktig å ha kunnskaper om blandeforhold, ulike teknikker, og å skaffe rett utstyr til jobben. Muring er et bredt tema som omfatter en rekke ulike prosjekter, materialer og teknikker. Mye kan man gjøre selv, mens det til større jobber kan være hensiktsmessig å få hjelp av en fagperson. Degernes Landbrukslag har et solid utvalg av mur, puss, flislim, sement, mørtel, blokker og utstyr til små og store murerprosjekter. Våre forhandlere er Hey'di og Weber, utstyr leveres av Luna.

Se denne artikkelen fra Byggmakker for et lite lynkurs innen muring.


Forskaling
Når betong skal formes til for eksempel vegger, dekk, gulv og annet, trenger den en form å
herde i, en såkalt forskaling. Forskalingen utformes slik du selv ønsker, slik at betongen får egnet form til det aktuelle bruksområdet. Til mur brukes forskalingsblokker og armeringsjern. Hos oss får du det meste du måtte trenge av materialer og utstyr til å lage din forskaling. Se eksempel under på hvordan man lager en forskaling og monterer forskalingsblokker.Belegningsstein
Fordelen med heller og belegningsstein er styrke og fleksibilitet, kombinert med det estetiske. Valgmulighetene er mange, det kan for eksempel brukes i innkjørsler, på gårdsplasser eller i trapper og bidrar til å gi uterommet ditt en flott helhet og et personlig preg. 

Degernes Landbrukslag leverer belegningsstein fra Benders og Asak, som begge er store innenfor området. Med et bredt utvalg av belegningsstein, heller, kantstein, mur og blokk, samt diverse tilbehør, er det utallige muligheter for å tilpasse din ideele uteplass og et flott utemiljø som står i stil til ditt hjem.

Du er velkommen innom butikken for å slå av en prat med en av våre proffselgere, som er behjelplige med å finne løsninger som passer deg og ditt behov.

Brosjyrer og inspirasjon
Brosjyre og inspirasjon Benders
Brosjyre og inspirasjon Asak


Noe du savner?
Gi oss din tilbakemelding på nettsiden