Kjøkken


kjøkken_Degernes_Landbrukslag
Et funksjonelt og godt kjøkken er en viktig del av hjemmet. Hos oss kan du tilpasse og bestille ditt ideelle drømmekjøkken, som er skreddersydd etter dine ønsker og behov. 

Degernes Landbrukslag forhandler Norema kjøkken, samt tilhørende hvitevarer fra utvalgte leverandører. Vi er stolte over å ha en dyktig kjøkkentegner som tilpasser ideelle løsninger til deg og ditt nye kjøkken. Som forhandler av Norema har vi et stort utvalg av fronter, benkeplater, innmat og løsninger, både til flatpakk- og møbelkjøkken. Du er velkommen til å se våre flotte kjøkkenutstillinger eller sette opp en gratis og uforpliktende avtale for tegning av nytt kjøkken. Husk å ta med deg en målsatt skisse av kjøkkenrommet ditt til tegnetimen (angi også plassering av dører og vinduer), slik at tilpassingen blir optimal. Ikke bare la det bli med tanken - tegn og bestill ditt drømmekjøkken hos oss i dag!

Bli inspirert i Noremas bildegalleri.

Leveringstid
Leveringstid avhenger av lagerstatus og tilgjengelighet og tar ca fire til fem uker fra bestilling.

Flatpakkjøkken
Norema Basic Collection er utviklet for å tilby et kvalitets kjøkken for deg som vil utnytte egne ferdigheter til å spare penger. Flatpakkjøkken har dessuten noe kortere leveringstid.

Møbelkjøkken
Ferdige moduler som er lette og raske å montere. Større utvalg i fronter og innmat. 

Brosjyrer
Norema Basic Collection bla i brosjyren (flatpakkjøkken)
Norema Home Collection bla i brosjyren (møbelkjøkken)

kjøkken_vaskerom_Degernes_Landbrukslag
Vaskerom
Har du tenkt over at innredning til kjøkken også kan gjøre seg perfekt på vaskerom? Vår kjøkkentegner skreddersyr perfekte løsninger som setter prikken over i'en på ditt vaskerom.

Veggplater / Kitchenwall
Finish er viktig, og riktige paneler eller plater over benken gir en ekstra piff til sluttresultatet. Hos oss finner du et godt utvalg av kitchenwall plater fra BerryAlloc og Fibo.
 

Noe du savner?
Gi oss din tilbakemelding på nettsiden