Bad


bad_Degernes_Landbrukslag

Et fint og funksjonelt bad er essensielt i alle hjem. Hos oss finner du det du måtte trenge til å fornye og pusse opp badet. Vi kan tilby  flotte og varierte innredninger, godt utvalg i armatur, ulike typer toaletter, dusjløsninger og badekar, våtromsplater og vvs/rørdeler. I baderomsavdelingen har vi utstillinger som viser et lite utvalg av hva vi kan tilby.

Innredning
Hos oss får du kjøpt flotte baderomsinnredninger fra Hafa, Svedbergs, og Cello (Byggmakker). Noe som gjør det enkelt å tilpasse dine behov og ditt baderom, i form av stil, størrelse, form og funksjonalitet.

Brosjyre
 og inspirasjon Hafa
Brosjyre og inspirasjon Svedbergs

Kraner / armatur
Riktig armatur er prikken over i'en til din nye baderomsinnredning. Vi leverer kvalitetskraner og armatur fra FM Mattsson, Mora og Hansgrohe.

Toalett
Med et godt utvalg innen toaletter finner du garantert et som vil gi ditt baderom et personlig uttrykk, enten det er vegghengte toalett eller gulvstående. Vi leverer toaletter fra Gustavsberg og Svedbergs. Samt et utvalg toalettseter fra Normark.

Dusj / badekar

Enten du trenger en enkel dusj med dusjkabinett, et fossefall fra taket eller et badekar du kan skjemme deg bort i, kan vi hjelpe deg med løsninger. Vi har dusjer, dusjkabinetter og badekar i alle prisklasser fra Svedbergs og Hafa. Vi hjelper deg mer enn gjerne med å finne den løsningen som passer best for deg. 

Dusj
og badekar fra Hafa
Dusj og badekar fra Svedbergs

VVS / Rørdeler
Vi er stolte av å kunne tilby våre landbrukskunder, entrepenører og forbrukere et velassortert lager av anleggsrør, drensrør og VVS-artikler. Våre leverandører er HeidenreichViaCon og Gelia
Disse er store leverandører innen sitt felt og tilbyr det som måtte trenges av løsninger og deler til ditt prosjekt. Følg denne linken for mer informasjon om hva vi tilbyr av rørdeler.

Veggplater / våtromsplater
Forny badet med flotte, våtromsgodkjente veggplater fra Fibo. Platene finnes i et stort utvalg
og variasjoner. Se brosjyren her.

Tilbehør
Vi har også diverse tilbehør som søppelbøtter, håndklestativ, toalettrullholdere
og dusjstativ til oppbevaring fra Nordmark.


 Noe du savner?
Gi oss din tilbakemelding på nettsiden